QUI SOM

QUÉ FEM?

Critterium Acadèmia neix per la necessitat d’aprendre a aprendre, d’aprendre a estudiar, així com d’assolir l’aprenentatge significatiu de cadascuna de les matèries. Tot plegat, amb la finalitat de millorar el rendiment acadèmic.

Per aquest motiu, i sent conscients de l’elevat nombre d’hores lectives als centres educatius, creiem que és oportuna la intervenció extraescolar, oferint una petita ajuda, que, en cooperació amb el mateix alumne generi grans resultats. Essencialment, Critterium Acadèmia és un centre que té com a objectiu col·laborar per la millora del rendiment escolar d’aquells alumnes que estiguin cursant Primària, ESO o Batxillerat.

CÓM HO FEM?

Ens adaptem a totes les necessitats que els alumnes puguin tenir dins de la seva Zona de Desenvolupament Proper (ZDP), centrant l’atenció en matèries de forma particular, així com exercitant i entrenant habilitats bàsiques i alhora imprescindibles en l’estudi, tals com la lectura, l’escriptura o el càlcul. D’aquesta manera, professors i alumnes treballen conjuntament per ampliar i abastar noves zones de desenvolupament proper.

Tot aixó, amb l’esforç, la constància, l’experiència i el criteri que caracteritza els nostres professors i professores, persones expertes en cadascuna de les matèries i amb experiència contrastada en el tracte amb nens/es i joves estudiants.

“El coneixement és poder. La informació és llibertat. L’educació és la premissa del progrés, en tota societat, a cada família”
Kofi Annan